top of page

Prislista

Ge dig en översikt över våra priser.

Prislista-website.png

Websida+Seo

Sätt kursen för den nya eran online redan idag med vårt prisvärda erbjudande, inklusive en  websida och sökmotoroptimering. Priset börjar från endast              4 500 kr. Kom in i den nya åldern online med oss!

Sociala medier hantering/
content creating

Ta dina sociala medier till nästa nivå! Professionell omvandling av dina konton, skapande av engagerande innehåll och strategiskt varumärkesbyggande – allt från endast  5490 kr  per månad. Upplev kraften i effektiv social mediehantering.

content-creation.jpg
Prislista-marketing.png

Social media / Sökmotorer marketing

Maximera din synlighet online med digital annonsering på Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, YouTube och Google. Vår priser börjar från endast  3 800 kr och garanterar ökad trafik. Upplev kraften i målinriktad digital marknadsföring!

Hur upprätthåller vi kvalitet till så låga priser?

Så här kan vi erbjuda så låga priser samtidigt som vi upprätthåller hög kvalitet: Vår arbetsmetod bygger på att använda en mångfald av verktyg och teknologier som ökar effektiviteten i vårt arbete. Genom att vara skickliga på att integrera och utnyttja olika digitala lösningar kan vi snabbt och precist möta behoven hos våra kunder.

Vi riktar särskild uppmärksamhet mot lokala och små företag. Vi förstår att dessa företag ofta inte behöver omfattande internationella eller landsomfattande webblösningar. Istället fokuserar vi på att skapa lösningar som är exakt anpassade för kundens verksamhet, vilket minskar den onödiga arbetsbelastningen och optimerar resultaten.

Vårt engagemang för att hålla priserna låga bygger också på att vi effektivt hanterar våra kostnader. Genom att hålla våra interna kostnader på en minimum och optimera våra processer strävar vi efter att erbjuda de mest prisvärda tjänsterna till våra kunder.

Vår mission sträcker sig bortom bara att erbjuda tjänster. Vi vill göra en verklig skillnad för små och lokala företag. I dagens digitala era är online-närvaro en nödvändighet för företagstillväxt, men många små företag saknar den på grund av budgetbegränsningar. Vi är här för att fylla det gapet och hjälpa dessa företag att skapa en stark och effektiv digital närvaro utan att kompromissa med deras budget. Genom att erbjuda överkomliga och skräddarsydda digitala lösningar strävar vi efter att vara en pålitlig partner för alla våra kunder och stödja deras framgång i den digitala världen.

bottom of page